LifeLink KH

ព័ត៌មានរបស់អ្នក ជម្រើសរបស់អ្នក

គោលការណ៍ឯកជនភាព

មានប្រសិទ្ធភាពចាប់ពីថ្ងៃទី ២៩ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ ២០២៦

LifeLink KH ភ្ជាប់អ្នកដែលត្រូវការឈាមជាបន្ទាន់នៅភ្នំពេញ ជាមួយអ្នកបរិច្ចាគស្ម័គ្រចិត្តនៅក្បែរ។ វាឥតគិតថ្លៃ គ្មានការផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម ហើយមិនដែលលក់ ឬជួលព័ត៌មានរបស់អ្នកឡើយ។ ទំព័រនេះប្រាប់យ៉ាងច្បាស់ពីអ្វីដែល LifeLink ប្រមូល អ្នកណាអាចមើលឃើញ និងរបៀបលុបវា។

យើងជានរណា

LifeLink KH ត្រូវបានដំណើរការដោយក្រុមស្ម័គ្រចិត្តតូចមួយនៅកម្ពុជា។ ពាក្យ "យើង" ខាងក្រោមមានន័យថាក្រុមនោះ។ កម្មវិធី និងគេហទំព័រនេះប្រើ Google Firebase ដើម្បីរក្សាទុកទិន្នន័យ និង Vercel ដើម្បីដំណើរការគេហទំព័រ។

អ្វីដែលយើងប្រមូល

  • គណនីរបស់អ្នក៖ ឈ្មោះ និងអាសយដ្ឋានអ៊ីមែលនៃគណនី Google ឬ Facebook ដែលអ្នកប្រើដើម្បីចូល និងភាសាដែលអ្នកចូលចិត្ត។
  • ប្រសិនបើអ្នកចុះឈ្មោះជាអ្នកបរិច្ចាគ៖ ឈ្មោះពេញ ប្រភេទឈាម ខណ្ឌ កាលបរិច្ឆេទដែលអ្នកបរិច្ចាគឈាមចុងក្រោយ (ប្រសិនបើអ្នកបញ្ចូល) ថាតើអ្នកអាចបរិច្ចាគបានឬអត់ ភេទរបស់អ្នក បើអ្នកចង់ប្រាប់ (ប្រើសម្រាប់រាប់ថ្ងៃរង់ចាំរវាងការបរិច្ចាគ) និង — លុះត្រាតែអ្នកអនុញ្ញាត — ទីតាំងទូរស័ព្ទរបស់អ្នកនៅពេលអ្នករៀបចំប្រវត្តិរូបអ្នកបរិច្ចាគ។
  • ប្រសិនបើអ្នកដាក់ការស្នើសុំឈាម៖ ប្រភេទឈាមរបស់អ្នកជំងឺ ចំនួនឯកតា កម្រិតបន្ទាន់ មន្ទីរពេទ្យ និងឈ្មោះ និងលេខទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនងដែលអ្នកបញ្ចូលសម្រាប់ឱ្យអ្នកបរិច្ចាគហៅ។
  • នៅពេលអ្នកឆ្លើយតបការស្នើសុំ៖ ថាតើអ្នកបានយល់ព្រម ឬបដិសេធ ពេលណា និងចម្ងាយរបស់អ្នកពីមន្ទីរពេទ្យ។
  • នៅពេលការបរិច្ចាគត្រូវបានបញ្ជាក់ដោយអ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើង៖ កាលបរិច្ឆេទ មន្ទីរពេទ្យ និងការស្នើសុំដែលវាបានឆ្លើយតប។
  • និមិត្តសញ្ញាជូនដំណឹង ដើម្បីឱ្យទូរស័ព្ទរបស់អ្នកអាចទទួលការជូនដំណឹង។ យើងមិនប្រមូលបញ្ជីទំនាក់ទំនង រូបថត សារ ឬទីតាំងរបស់អ្នកនៅផ្ទៃខាងក្រោយឡើយ ហើយគ្មានការតាមដានសម្រាប់ការផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម ឬការវិភាគទេ។
  • បើអ្នករាយការណ៍សំណើណាមួយ៖ មូលហេតុដែលអ្នកជ្រើសរើស និងកំណត់ចំណាំដែលអ្នកសរសេរ។ មានតែអ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើងទេដែលឃើញ ហើយក្រុមគ្រួសារមិនដឹងថាអ្នកណាជាអ្នករាយការណ៍ទេ។ បើអ្នកលុបគណនី ឈ្មោះគណនី និងកំណត់ចំណាំរបស់អ្នកនឹងត្រូវលុបចេញពីរបាយការណ៍ ប៉ុន្តែមូលហេតុនៅតែរក្សាទុក។

របៀបដែលយើងប្រើវា

  • ដើម្បីស្វែងរកអ្នកបរិច្ចាគដែលមានប្រភេទឈាមត្រូវគ្នា មានសិទ្ធិបរិច្ចាគ (ក្រោយការបរិច្ចាគចុងក្រោយ ៩០ ថ្ងៃសម្រាប់បុរស និង ១២០ ថ្ងៃសម្រាប់ស្ត្រី ឬអ្នកដែលមិនបានប្រាប់ភេទ) និងនៅក្បែរមន្ទីរពេទ្យ ហើយផ្ញើការជូនដំណឹងទៅពួកគេ។
  • ដើម្បីប្រាប់អ្នកដែលស្នើសុំឈាមថា ការស្នើសុំរបស់ពួកគេត្រូវបានអនុម័ត បដិសេធ ឬមានអ្នកបរិច្ចាគយល់ព្រម។
  • ដើម្បីបង្ហាញអ្នកពីពេលដែលអ្នកអាចបរិច្ចាគម្តងទៀត។
  • ដើម្បីឱ្យអ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើងពិនិត្យថាការស្នើសុំពិតប្រាកដ មុននឹងជូនដំណឹងទៅអ្នកបរិច្ចាគណាម្នាក់ និងកត់ត្រាការបរិច្ចាគដែលមន្ទីរពេទ្យបញ្ជាក់។
  • ដើម្បីរាប់ ដោយគ្មានឈ្មោះ ចំនួនអ្នកបរិច្ចាគដែលបានចុះឈ្មោះ ល្បឿនឆ្លើយតបការស្នើសុំ និងចំនួនការបរិច្ចាគ។

អ្នកណាអាចមើលឃើញអ្វី

  • អ្នកណាក៏ដោយ ដោយមិនចាំបាច់ចូលគណនី អាចមើលក្ដារសាធារណៈ៖ ការស្នើសុំដែលកំពុងបើក (ប្រភេទឈាម ចំនួនឯកតា កម្រិតបន្ទាន់ មន្ទីរពេទ្យ ពេលវេលា) និងសម្រាប់ការស្នើសុំនីមួយៗ ឈ្មោះកាត់ (ឧទាហរណ៍ "Nem S.") ប្រភេទឈាម និងខណ្ឌរបស់អ្នកបរិច្ចាគដែលបានយល់ព្រម។ ការស្នើសុំដែលកំពុងរង់ចាំការពិនិត្យ ឬត្រូវបានបដិសេធ មិនត្រូវបានបង្ហាញទេ។
  • អ្នកបរិច្ចាគដែលយល់ព្រមលើការស្នើសុំ អាចមើលឃើញឈ្មោះ និងលេខទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនងរបស់អ្នកស្នើសុំ ដើម្បីរៀបចំការបរិច្ចាគ។ ក្រៅពីអ្នកស្នើសុំ និងអ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើង គ្មាននរណាផ្សេងទៀតអាចមើលឃើញទេ។
  • ប្រវត្តិរូបអ្នកបរិច្ចាគរបស់អ្នក (ប្រភេទឈាម ភេទ ទីតាំង ការបរិច្ចាគចុងក្រោយ) អាចមើលឃើញដោយតែអ្នក និងអ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើងប៉ុណ្ណោះ។ អ្នកប្រើផ្សេងទៀត រួមទាំងគ្រួសារដែលស្នើសុំឈាម មិនអាចមើលឃើញទេ។ ការផ្គូផ្គងអានវានៅលើម៉ាស៊ីនមេរបស់យើង។
  • អ្នកគ្រប់គ្រងរបស់យើងអាចមើលឃើញអ្វីៗទាំងអស់ខាងលើ ដើម្បីពិនិត្យការស្នើសុំ បញ្ជាក់ការបរិច្ចាគ និងឆ្លើយតបការស្នើសុំលុប។
  • Google (Firebase ការចូលគណនី ការជូនដំណឹង) Facebook (ប្រសិនបើអ្នកចូលជាមួយវា) និង Vercel (គេហទំព័រ) ដំណើរការទិន្នន័យ ដើម្បីផ្តល់សេវាកម្មរបស់ពួកគេដល់យើង។ គោលការណ៍ឯកជនភាពផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ពួកគេអនុវត្តចំពោះអ្វីដែលពួកគេធ្វើជាមួយវា។

កន្លែងរក្សាទុក

មូលដ្ឋានទិន្នន័យ និងមុខងារម៉ាស៊ីនមេរបស់យើងដំណើរការនៅក្នុង Google Cloud នៅសិង្ហបុរី។ ការចូលគណនីត្រូវបានគ្រប់គ្រងដោយ Google និង Facebook ប្រសិនបើអ្នកប្រើវា ដែលអាចដំណើរការទិន្នន័យនៅប្រទេសផ្សេងទៀត។ ទិន្នន័យត្រូវបានអ៊ិនគ្រីបនៅពេលធ្វើដំណើររវាងទូរស័ព្ទរបស់អ្នក គេហទំព័រ និងម៉ាស៊ីនមេរបស់យើង។

រយៈពេលរក្សាទុក និងការលុប

យើងរក្សាទុកព័ត៌មានរបស់អ្នក ខណៈពេលដែលអ្នកមានគណនី។ អ្នកអាចលុបគណនីរបស់អ្នកបានគ្រប់ពេលនៅក្នុងកម្មវិធី៖ ខ្ញុំ → លុបគណនី។ ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចប្រើកម្មវិធីបាន សូមមើលទំព័រលុបដែលភ្ជាប់ខាងក្រោម។

ការលុបគណនីរបស់អ្នក នឹងលុបប្រវត្តិរូប ប្រភេទឈាម ទីតាំង និមិត្តសញ្ញាជូនដំណឹង និងលេខទូរស័ព្ទលើការស្នើសុំដែលអ្នកបានដាក់ ព្រមទាំងឈ្មោះរបស់អ្នកចេញពីក្ដារសាធារណៈ។ ការស្នើសុំរបស់អ្នកដែលកំពុងបើកនឹងត្រូវបិទ ហើយការយល់ព្រមលើការស្នើសុំដែលកំពុងបើកនឹងត្រូវដកវិញ។ យើងរក្សាទុកកំណត់ត្រាថាមានការស្នើសុំ ការឆ្លើយតប ឬការបរិច្ចាគត្រូវបានបញ្ជាក់ ដោយដកឈ្មោះ និងគណនីរបស់អ្នកចេញ ដើម្បីឱ្យស្ថិតិនៅតែត្រឹមត្រូវ។ កំណត់ត្រាទាំងនេះមិនអាចតាមដានត្រឡប់មករកអ្នកបានទេ។ ទិន្នន័យដែលបានលុបអាចនៅសល់ក្នុងការបម្រុងទុករបស់យើងរហូតដល់ ៧ ថ្ងៃ មុននឹងបាត់ទាំងស្រុង។

ជម្រើសរបស់អ្នក

  • ទីតាំងគឺជាជម្រើស។ អ្នកអាចចុះឈ្មោះជាអ្នកបរិច្ចាគដោយគ្មានវា បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវបានផ្គូផ្គងតាមខណ្ឌ។
  • អ្នកអាចបិទការជូនដំណឹងនៅក្នុងការកំណត់ទូរស័ព្ទរបស់អ្នក ហើយកំណត់ខ្លួនអ្នកថាមិនអាចបរិច្ចាគបាននៅក្នុងកម្មវិធីបានគ្រប់ពេល។
  • អ្នកអាចកែតម្រូវប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកនៅក្នុងកម្មវិធី ហើយស្នើសុំច្បាប់ចម្លងនៃព័ត៌មានរបស់អ្នកតាមរយៈទំនាក់ទំនងខាងក្រោម។

សុវត្ថិភាព

LifeLink មិនដែលសុំលុយពីអ្នកបរិច្ចាគ ឬគ្រួសារឡើយ។ សូមបរិច្ចាគតែនៅមន្ទីរពេទ្យ ឬមជ្ឈមណ្ឌលផ្តល់ឈាមប៉ុណ្ណោះ។ ការរាប់ថ្ងៃរវាងការបរិច្ចាគរបស់ LifeLink មិនមែនជាដំបូន្មានវេជ្ជសាស្ត្រទេ។ មន្ទីរពេទ្យជាអ្នកសម្រេចថាតើអ្នកអាចបរិច្ចាគបានឬអត់។

អាយុ

LifeLink សម្រាប់មនុស្សដែលមានអាយុ ១៨ ឆ្នាំឡើងទៅ។ យើងមិនប្រមូលព័ត៌មានពីកុមារដោយចេតនាទេ។ ប្រសិនបើអ្នកជឿថាកុមារម្នាក់បានបង្កើតគណនី សូមទាក់ទងមកយើង ហើយយើងនឹងលុបវា។

ការផ្លាស់ប្តូរគោលការណ៍នេះ

ប្រសិនបើយើងផ្លាស់ប្តូរអ្វីដែលយើងប្រមូល ឬអ្នកណាអាចមើលឃើញ យើងនឹងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពទំព័រនេះ និងកាលបរិច្ឆេទរបស់វា។ សម្រាប់ការផ្លាស់ប្តូរសំខាន់ យើងក៏នឹងប្រាប់អ្នកនៅក្នុងកម្មវិធីផងដែរ។

ទំនាក់ទំនង

សំណួរ ច្បាប់ចម្លងទិន្នន័យរបស់អ្នក ឬការស្នើសុំលុប៖

nemsothea13@gmail.com

Smart: 010 552 563

របៀបលុបគណនីរបស់អ្នក

ត្រឡប់ទៅ LifeLink