អ្នកគ្រប់គ្រងគណនីរបស់អ្នក
លុបគណនី LifeLink របស់អ្នក
នៅក្នុងកម្មវិធី
- បើក LifeLink ហើយចូលទៅផ្ទាំង ខ្ញុំ។
- ចុច លុបគណនី ហើយអានអ្វីដែលនឹងត្រូវលុប។
- បញ្ជាក់ រួចចូលជាមួយ Google ម្តងទៀត។ គណនីរបស់អ្នកនឹងត្រូវលុបភ្លាមៗ។
ប្រសិនបើអ្នកលែងអាចប្រើកម្មវិធីបាន
សូមសរសេរមកយើងពីអាសយដ្ឋានអ៊ីមែលនៃគណនី Google របស់អ្នក ហើយស្នើសុំលុបគណនី LifeLink របស់អ្នក។ យើងពិនិត្យថាការស្នើសុំនេះពិតជារបស់អ្នក លុបគណនី ហើយឆ្លើយតបដើម្បីបញ្ជាក់ — ជាធម្មតាក្នុងរយៈពេល ៧ ថ្ងៃ។
អ្វីដែលនឹងកើតឡើង
- លុប៖ ឈ្មោះ ប្រភេទឈាម ខណ្ឌ ទីតាំង និមិត្តសញ្ញាជូនដំណឹង និងលេខទូរស័ព្ទលើការស្នើសុំដែលអ្នកបានដាក់។ ឈ្មោះរបស់អ្នកត្រូវបានដកចេញពីក្ដារសាធារណៈ។
- បិទ៖ ការស្នើសុំដែលអ្នកបានដាក់ ហើយនៅរង់ចាំ ឬនៅបើក។ ប្រសិនបើអ្នកបានទទួលយកការស្នើសុំដែលនៅបើក ការទទួលយកនោះត្រូវបានដកវិញ។
- រក្សាទុកដោយគ្មានឈ្មោះរបស់អ្នក៖ ការពិតថាមានការស្នើសុំ ការឆ្លើយតប ឬការបរិច្ចាគត្រូវបានបញ្ជាក់ — ដើម្បីឱ្យស្ថិតិរបស់មន្ទីរពេទ្យនៅតែត្រឹមត្រូវ។ គ្មានអ្វីដែលរក្សាទុកអាចតាមដានត្រឡប់មករកអ្នកបានទេ។